Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 1 legătură medie de ceapă verde
- 50-100 grame de cașcaval (eu am folosit Emmentaler, de la Dorna)
- vegeta după gust
- ulei de floarea-soarelui pentru prăjit
Mod de pregătire:
- se pune uleiul în tigaia wok, se lasă la încălzit, iar apoi se adaugă ceapa verde tăiată cubulețe / cerculețe
- după ce se rumenește ceapa, se bat ouăle într-un castron, cu vegeta, și se toarnă peste ceapa din wok
- se amestecă continuu în wok, pentru a nu lăsa ouăle să se închege într-o omletă tip tortilla, ca o turtă, și pentru a le permite să se segrege în bucățele mici, ușor de mâncat ulterior
- când omleta a ajuns la culoarea dorită, se adaugă cașcavalul ras în prealabil, iar apoi se amestecă din nou circa 1 minut, din aceleași rațiuni ca și cele descrise anterior.
Poftă bună!
Yummy food makes people happy!
- Larisa -
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu